Google

Translate blog

tisdag 8 januari 2008

Anaxagoras såg gränslöst



med element. Han ansåg att det fanns otaliga egenskaper i naturen inga begränsningar av fyra element här inte. Naturens rikedom ansåg han bevisa att det fanns hur mycket olika slag av urämnen som helst. Denna tanke kan ses som första steget mot en tanke om ett större antal grundämnen vilket långt senare i historien bevisades. Det finns en början av allt.

Ja så mycket mer finns inte att säga om honom få uppteckningar om honom finns bevarade från den tiden som var 480 f. Kr.

I England har däremot en upptäckt för c:a 10 år sedan resulterat i överpris på trädplantor. Sex millioner för 300 wollemitallar klubbades på aktion för något år sedan. Trädarten troddes utdöd sedan två millioner år men upptäcktes i en nationalpark 1994. Vilken tur vi har nationalparker!

Det var väl även en sådan som bildades i Jurassic Park för att bevara dinosauriearter i filmerna som började komma från och med 1993. Året innan tallhittandet kom första filmen. Kanske upphittaren (en parkarbetare) av tallarna fått idén att leta efter minnen från den tiden i nationalparken i Australien efter att ha sett filmen och letandet gav resultat. Slump eller inte?
http://www.wollemipine.com/aboutwp.php