Google

Translate blog

söndag 27 april 2008

Varför alla dessa ansiktsförstörelser?


Ja. Varför sminkar sig många till spruckna betongfundament? Se hur många äldre kvinnor ser ut efter ett helt liv av sminkning. Plufsiga, fårade med betongliknande hud som är i många fall mörk av salvors klet och solariers hudförbränning. Ibland förbättrat av ytterligare förstörelse, ett livs nikotininandande.

Varför denna förstörelse?

Unga kvinnor som i dag bör se hur ett liv av sminkning ser ut för att inte tala om vad det kostar av kapital och tid borde sluta med dumheterna.

En vacker kvinna är en osminkad kvinna.

Men för att inte sminkindustrin ska gå i konkurs görs reklamkampanjer om sminkets förträfflighet. Men till vad? Betongliknande ansikten eller oljemålningsutseende?

Usch!

I dag har även män börjat lackera sitt ansikte i allsköns feminina drag. Något min generation inte skulle gjort ens för betalning. Kvinnor bör sluta med sin sminkning då jag upprepar igen, en vacker kvinna är en osminkad kvinna.

Män av i dag varför tar ni till er något så idiotiskt som sminkning. Min generation förstår inte dagens män. Smink hör hemma i teaterns och filmens värld inte i vardagen.