Google

Translate blog

söndag 10 augusti 2008

Brunstiga mäns meningslösa parningslek.


Fåglar visar sina uppspärrade fjädrar för att locka till sig honor. Andra djurarter höjer upp brunstskri och lockar på honor på detta sätt.

Män (människomän) trycker gasen i botten utmed en gata där de ser en kvinna de tycker är sexig. Ibland har de även hög musik i kupén och nedvevade bilrutor.
Detta är många mäns brunstrop.

Skillnaden mot djurvälden är att djuren gör sina rop i närheten av honorna för att locka fram dem för parning.

Männen kör snabbt vidare så här blir kontakt omöjlig med den de önskar imponera på.

Men det ger säkert en psykisk tillfredsställelse, i annat fall skulle knappast beteende gjorts. Man tror man imponerar och i fantasin ser man sig som den kvinnan då önskar ett möte med.

Sanningen är dock att den som utsatts för brunstropet med skrikande bildäck, gapig rockmusik eller ibland en skrikig, visslande mansröst inte tänder på detta utan fnyser
åt det och ser mannen som töntig.

Men det är kanske så att bilen som blivit ett verktyg för mannens brunstrop är historiskt så nytt att kvinnan inte blivit programmerad till att reagera på detta ännu. Kanske det ändras genom genetiskt urval till framtiden. Vem vet?

Men till dess bör män visa upp sig på gammalt beprövat sätt vid sin brunstighet i närheten av den kvinna han intresserar sig för i första hand. Sedan får situationen visa hur det ska gå till. Gammalt beprövat i många fall är dans då detta är rörelser där även kroppskontakt ingår.

Dock ser flertalet kvinnor i dag inte upp till män som utöver detta börjar vifta med knytnävarna för att få bort konkurrenter om honan. Så beteende av detta slag lämnar vi till handjurens våldsamma konkurrens om honor.