Google

Translate blog

lördag 30 augusti 2008

Ondskans och destruktivitetens demoner bör drivas ut ur Kingdom Center.


Jordanes skrev en götisk krönika. Tiden var runt år 550 och sagor och verklighet var ett, myterna florerade. Krönikan kom att heta Getica och blev ursprunget till senare tiders patriotism då Sverige sågs som civilisationens vagga.

En fornhistoria togs genom skriften sin början som grundades på sagor från forna dar, gamla traditioner och hjältedikter blandade med egna tillägg för att få allt att passa till en enda stor patriotisk hjältehistoria från tidernas början till nutid.

Goterna hade enligt denna tradition under sin konung Berigs ledning tågat ut i världen för att erövra den. De kom från den i myterna nämnda ön Scandza som fanns i norden.

De besegrade egypterna, var på vinnande sida i Trojanska kriget och hade en hel del drabbningar med de persiska kungarna.

De gotiska kvinnorna var inte sämre de och det var dessa som i forntiden kallades amasoner.

Ja det var något av vad som nu spreds över världen o Norden och som gav upphov till den starka göticismen i Sverige under 1800-talet.

Läser i dagarna om Kingdom center och dess demonutdrivningskonstigheter.
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=156852
Vad är detta? Finns demoner? Ja säkert. Kan man driva ut dem? Jag tror att man kan be om hjälp för att driva ut dem. För visst kan en människa bli besatt av ondska. Kan man som sekten hoppa på någon kroppsligen för att den vägen driva ut demonen? Absolut inte, det är inget annat än en våldshandling. Kan man håna och förödmjuka personen för att driva ut en demon? Absolut inte. Vad man ska göra är att be, vilket inte behövs med personen närvarande och personen ska själv be om hjälp för att få ur sig det den mår dåligt av. Det går i många fall lika bra med psykolog eller terapihjälp. Onda självdestruktiva tankar kommer, tror jag, från onda destruktiva krafter.

Vad är då Kingdom center? Om artikeln visar en sanningsenlig bild är det en sekt av förvirrade människor vilka går en destruktiv krafts ärenden. Säkert utan att veta om detta eller själva tycka så. Säkert ser de sig som motsatsen. Men en utomstående ser destruktivitetens krafter i sekten och tråkigt nog behöver sekten i sin helhet, men i första hand ledarna, få hjälp att driva ut den ondska de har i sig men som de absolut inte själva kan se utan istället ser som motsatsen.