Google

Translate blog

lördag 8 november 2008

Om inte stening av en trettonårig flicka är ondska, vad är då ondska?


När vuxna män stenar en trettonårig flicka och tusentals ser på utan att ingripa, då är det djävulens tid på Jorden. http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=159571
Vi får bara hoppas att den ondska som finns överallt i dag snart ska försvinna och Guds rike ska uppstå. Jag har mycket svårt för att se att de s.k. islamister som låg bakom denna grymhet är rättrogna en god Gud, jag vill påstå att de är totalt förvirrade av motsatsen till en god Gud.


Läs den kungliga skeppslöjtnanten

Nils Mattsson Köpings bok, Reesa som genom Asia. Här får man följa honom som ostindisk soldat under 1650-talet. Boken är garanterat läsvärd och äventyrligt upplagd sedd genom upptäcktsresandets ögon. Mycket är överdrivna äventyr kryddat med många spännande historier.

Exempelvis om kvinnan som föder barn mitt på allmän plats för att sedan ta barnet i famnen gå ner till floden tvätta av det och på tillbakavägen plocka en korg citroner.

Här födde kvinnorna barn utan att bekomma sig det minsta, skriver han.

Boken finns scannad i original på nätet. Som sådan svår att läsa. Men på samma sida längre ner finns den i ett mer läsbart skick Väl värd att läsa och bläddra i, försök själv.

http://runeberg.org/treresor/0001.html