Google

Translate blog

söndag 30 november 2008

Det måste logiskt och evolutionärt sett finnas osynliga varelser som ej har fast kropp!


Jorden är överhopad av olika livsnischer var vi söker finns livet och då liv som inte konkurrerar med varandra utan som hittat sin egen livsyta. Under jordens yta så långt ner vi letat, i havsdjupen, i vulkaninnanmäten. Forskare förundras över att liv finns där man inget väntat .

Det finns även djur som enbart verkar på dagen andra som verkar enbart på natten. På det viset kan olika arter leva sida på sida på samma plats utan att konkurrera med varandra.

Nattrovdjur och nattbytesdjur är arrangerade i tid och plats så att de kan leva i sin tidsyta eller platsyta eller både ock.

Det finns även djur som lever i eller på varandra, även människan bär på liv av detta slag. Livet finns överallt.

Därför är det tankemässigt omöjligt och även orealistiskt att inte än fler möjligheter utnyttjats av livet. Det måste finnas osynliga djur som lever här utan fysisk kropp. Troligen i överflöd och som lever på, av och med varandra som alla andra liv i den av oss synliga världen här.

Det vore vansinnigt att inte tro eller förmoda detta i en värld som överhopats av liv och livsnischer. I denna för oss osynliga sfär kan det finnas all slags liv liksom i vår synliga.

Djur, växter ja vill man ta till ytterligheter även människovarelser, kanske hela städer och en civilisation. Ska vi acceptera evolutionstanken måste vi absolut även acceptera tanken på en osynlig värld med levande varelser mitt ibland oss.

Men kanske, låt säga bara kanske, är tankarna för långt gångna men som sagt jag är övertygad om att det bör finnas en osynlig biologisk värld på vår planet. Hur vi ska finna den vet jag dock inte.