Google

Translate blog

torsdag 18 december 2008

Fler som svälter visar på en värld styrd av ondskans män och kvinnor.


Ytterligare fler svälter runt om på vår jord.
http://www.dagen.se/dagen/Article.aspx?ID=160932
Detta sker på grund av egoistisk politik och känslokalla politiker och medmänniskor. Tänk på dig själv och skit i andra lever världens mäktiga och mindre mäktiga efter. Är detta en god värld grundad på kärlek och Guds ord? Nej, tvärtom. Ondskan styr och så förblir det troligen ännu en tid. Men kan vi göra något åt det? Nej, inte så länge människor i fria val röstar fram dessa ondskans lakejer till makten.

Motarbetningen av den kristna läran genomsyrar samhället i dag utan att många ser det. Exempelvis kan man undra varför kristna böcker på våra bibliotek står på samma hylla som ateisters propaganda.



Johan Carl Wilcke.

Experimentalfysiker, koppar o el var en bra kombination kom han fram till. Elektriska fenomen hans huvudintresse. Bland annat visade han genom sina experiment att koppar som smälts kunde ge antingen positiv eller negativ laddning.

Detta var viktigt när vi sedan på allvar fick ett elberoende samhälle. Koppar används fortfarande mycket inom ledningssystemen. Han gjorde experiment med den så kallade Leidenflaskan och formulerade även en lag inom induktion. Skrev även böcker och en avhandling inom fältet.

Lite mer om honom kan man utläsa på denna länk.
http://www.bgf.nu/ljus/u/wilcke.html