Google

Translate blog

torsdag 5 februari 2009

Förvirrade huliganer stormade Livets ords lokal


Förvirrande irrläror och våldsälskande människor resulterade i att dessa stormade lokalen för att visa antisemitiska åsikter. Judehat.


Med stor säkerhet var dessa människor mycket illa insatta i vad judeförföljelse innebär eller innebar under andra världskriget. Det är ingen ideologi de förespråkar utan istället våldsfilosofi. Det är samma slags individer som fotbollshuliganer. Bråkstare helt enkelt. Men likväl störande och otrevliga. Det är en polissak att hålla styr på huliganer av skilda slag inklusive föräldrar. Mer är inte att säga om detta.

Den mörka medeltiden

kallas så därför att kulturyttringar var lika med kristendom och kyrka och allt utanför denna var hedendom och irrlära. Långt fram i tiden var det åsiktsförbud och censur på vad för litteratur som fick publiceras och spridas.


Vidskepligheten var stor men efterhand förändrades samhället ändå mycket genom fördömelsen av vidskepelse från kyrkan.

Det var även under denna tid feodalsamhället började ta form. Det var en hierarki där kungen var i topp och sedan i rakt nedstigande led fanns länsherre, vasall och folket. Var och en hade plikter mot den andre. Systemet fungerade under en lång tid. I botten fanns bönderna som skulle göra dagsverken åt godsherren och denne kunde när han så ville ta ifrån bonden hans mark eller arrendera ut den till en bonde mot utbyte av arbetskraft för sitt gods. Livegenheten kom att gälla under denna tid.