Google

Translate blog

onsdag 11 februari 2009

Internationella böter borde införas för att stoppa spammare


Spammare borde böta för massutskickens störande på nätet. Det borde ges licenser för de som skickar ut massbrev och inga skulle få sändas till den som inte beställt dessa reklambrev. Ja så är det men det fungerar inte.

En internationell organisation borde därför upprättas för koll på dessa individers skräpsändande och på det viset borde ett stävjande kunna komma till stånd.

En organisation lika internationell som ex FN kanske en underavdelning här eller till någon annan internationell organisation med maktmedel. Några slag av ekonomiska maktmedel måste till för att stoppa webbhotell mm som är utsändarnas motorer.


Korstågens tid

Tiden då, på påvens välsignelse, äventyrliga riddarsöner i samlad trupp med korset som tecken reste på plundringståg. Målet var att befria Jerusalem och kristenhetens vagga från islam.

Men det var inte alltid därför man gav sig ut fastän man tog detta som en ursäkt för sina äventyrliga rövarfärder.

De var äventyrare likt vikingarna varit men denna gång utgick de inte från norden utan från Sydeuropa. Men själklart fanns även nordeuropéer o troligen nordmän med i tågen. I katolska kyrkans namn och på uppdrag av påven gav man sig ut och levde rövare.

En mycket utförlig beskrivning av dessa finns på denna länk.