Google

Translate blog

torsdag 12 februari 2009

Nätcensur för ministrar och anställda i regeringskansliet på väg


De sajter som ska blockeras är där man lär ut kriminella färdigheter propagerar för våld och krig och liknande mörka verksamheter.

Kan anledningen vara att inte locka ministrar mfl att göra bort sig och skapa nya skandaler för Alliansen genom att förverkliga de kriminella förmågor de kan lära sig här?

Troligen annars skulle knappast denna censur diskteras. Det visar även att man inte kan lita på våra ministrar då misstankar finns att de utnyttjar och använder kriminella möjligheter om de lär sig dessa. Tråkigt att samhället ledarskikt är av den kalibern att censur måste införas. Men dessa element kan ju lika gärna surfa in på dessa sidor på hemdatorn fast då kan det inte spåras från servrarna på jobbdatorerna förståss och då kan kontrollörerna i kansliet inte säga att de sett dessa tendenser bland klientelet.


Krav på att den sanna

kyrkan skulle återställas i sin renhet kom att skalla under sista hälften av 1300 talet.
Prästerna skulle fullfölja sina andliga plikter och inget annat ansågs det. Om inte, skulle man med hjälp av världsliga härskare tvinga fram reformer.

Det var så stort missnöje med det världsliga prästerskapet att det även kom fram en reformator som sa att inget prästerskap behövdes, mänskligheten behövde enbart bibeln. Hans namn var Wyclif året runt 1380.

Nu blev det inte så mycket av revolution inom kyrkan, den kom först med Luther o 1400-talet. Han en världslig man som reformerade hela den kristna kyrkan genom sin protestantism. Men det får vi återkomma till. Wyclif kan man förkovra sig i här.