Google

Translate blog

fredag 20 februari 2009

Kan genteknologin ge framtidens rasister Neandertal-slavar


Kan vi i framtida diktaturer avla fram neandertalare?


Kan dessa då bli framtidens slavar med ursäkt för att de är mer lika djur än människosläktet. Säkert finns den risken.

Vetenskapen går framåt men inte människans egoistiska bakåtsträvande. Säkert blir det lättare att använda icke homo sapiens som arbetsslavar mm än som det varit i våra dagar att använda judar och olika folkgrupper i Afrika, Asien etc.

Fortfarande finns ju rasistiska tankar bland vanliga svenskar också även om dessa inte av samma kaliber och har möjlighet att visa samma ondska (ännu) som i många andra stater. Framtidens förtryck kommer dock aldrig att minska utan bara riktas mot andra människor och grupperingar och ev. mot nyskapade neandertalare.

Vi ser vi något av avsky redan i dag mot ex arbetslösa och sjuka i Sverige genom att Alliansen gjort diskriminering rumsren skatte och bidragsmässigt och självklart utifrån misstankliggöranden mot dessa som grund till denna moderna diskriminering subventionerad av Reinfelth och co.


Habsburgarna tar makten

De furstendömen som fanns under 1400-talet o var ärftliga började nu ta konturer av stater. Brandenburg och Bayern är några exempel på detta. 1438 utnämndes kurfursten av Österrike som kejsare. Namnet var Habsburg och nu började en stor kejsardynastis historia.

En dynasti som fanns ända fram till första världskriget i maktens centra.