Google

Translate blog

lördag 21 februari 2009

FRA-lagen är ett av flera tecken på misstänksamheten i Sverige.


Sverige har blivit ett land av misstanke mot sina medborgare sedan Alliansen kom till makten. Arbetslösa och sjuka misstänks som fuskare och behandlas därefter skattemässigt och bidragsneddragande. Det är numer lagligt att misstänka sina medmänniskor som parasiter.
Att angiva är också legalt.

FRA-lagen har gjort att samhället nu även kan avlyssna sina samhällsmedborgare.
Vi har fått ett kontrollsamhälle där vi i framtiden kan ha lika stor eller mer kontroll på svenska folket än Sovjet hade.
FRA-lagen gör att det inte finns hemligheter eller förtroenden som kan sägas och skrivas hur som helst.

Det forna högerpartier i Sverige varnade för, ett diktatoriskt avlyssnarsamhälle av Sovjettyp, konstruerar de nu med glatt hjärta under parollen Jobblinjen. Nytt begrepp i förhållande mot vad tidigare avlyssnar och angivaresamhällen hade men likväl samma skrot och korn.
Sverige ligger bland de första s.k. demokratiska länderna som inför angivare och avlyssnaresamhälle grundat på misstro mot medborgarna.



Calvin var än mer

Protestantisk. Skillnaden mellan Luther o Calvin är i första hand predestinationsläran som Calvin o kalvinisterna höll o håller hårt på. Att livet är förutbestämt redan när vi föds.
Vissa är utvalda andra för evigt förtappade.

Vilka som är vad ser man genom hur en människa lyckas i livet. Därav var kalvinisterna kända som mycket sparsamma o arbetsamma. Man ansåg nämligen att ju mer man kunde spara ihop desto större var detta ett tecken på att man hörde till de utvaldas skara och skulle få evigt liv efter detta.

Många kalvinister blev mycket rika o var föregångare till i dag mycket rika och framgångsrika företagssläkter. Liteav lärans grunder kan läsas här.