Google

Translate blog

söndag 26 april 2009

Hur många läser mer än rubriken på en blogg man råkar hamna på?


Lokaltidningen skulle ta säkert 1 timme om man skulle läsa den från pärm till pärm. Rikstidningarna säkert två eller tre med alla bilagor.

Skulle man sedan läsa reklamblad alla och alla sidor man ser på när man surfar så är snart dygnet slut.

Skulle man se och få utdelning av alla tevekanaler man har i dag skulle dygnet absolut inte räcka till för att inte säga filmkanalernas utbud. Kanaler som kostar en del per månad de också.

Då är vi långt ifrån arbetsmöjliga vi skulle inte ha tid till ett arbete om vi skulle använda alla våra tevekanaler vi betalar för. Läsa all text vi betalar för i form av dagstidningar vi prenumererar på och kanske någon veckotidning .

Vi skulle inte ha tid att arbeta inte handla mat, laga mat, städa eller sova och absolut inte umgås älska eller hata.

Hur mycket text skrivs och ibland betalas för som få eller många gånger ingen läser?
Jag tror det är mycket texter som framställs med stor möda som ingen läser eller bryr sig om. Vi överhopas och tröttnar på text och självfallet blir följden att vi ser rubriker och bilder och bryr oss absolut inte om resten. Vi har blivit textavtrubbade.

Är det då konstigt att bloggande kan vara meningslös om man skriver för att läsas? Vem av de som går in på en blogg läser mer än rubriken? Få mycket få om det inte är den närmaste vänkretsen som känner sig tvungna att läsa och kanske kommentera kompisen blogg ibland bara för att de då kan få en kommentar på sin egen av denne.