Google

Translate blog

söndag 30 januari 2011

Främmande själar ser i dag dagens ljus

Människor har blivit grymmare. Våldet är grövre och egoismen större än den varit någonsin tidigare i mänsklighetens historia.

Den tid när man inte behövde låsa om sig när man sov om natten eller var hemifrån har ersatts av larmsystem då människor i dag inte kan lita på varandra.

Media är fulla av onda nyheter, vilka präglar vår tid. Terrorism har uppkommit, hänsynslöshet är ett bättre ord.

Enligt bibeln ska detta vara ett tecken på den sista tiden innan Jesus kommer. Människor blir mer och mer egoistiska, regimer utan gudstro med egenkonstruerade lagar för att styra, vilka går före all religions uppfattningar. Vilket även Reinfeldt här i Sverige sa i sitt tal efter terrorattacken i Stockholm.

Kan det vara så enkelt som att i den sista tidens kanske århundraden, föds onda andar in på vår jord, och då ökar ondskan. Många ler och tycker att en sådan uppfattning är trams och saga, då de ser religion som detta.

Men vi få som tror på en skapande Gud och Bibeln, vi ser tecknen och kan mycket väl i tidens anda se att ondskan ökar och att öka utan hjälp gör den knappast. Människor har blivit ondare, hårdare och mer egoistiska i skenet av dogmen individualism, vilken måste ses som vårt tids olycka.

Men hur blev vår tids människor ondare och mer egoistiska än våra förfäder?
Jag anser att de lockas in i detta genom usla lagar och normer, stressigare miljö och kravet på förverkligande. 

Allt kommit från påverkan av onda andar som fötts i vår tid för att förvilla så många människor som möjligt, och därmed får då den onde så många medhjälpare som möjligt den dag Jesus kommer och kampen om gott och ont börjar sin slutliga kamp.