Google

Translate blog

torsdag 17 februari 2011

Stå still människa

Rörelse och förverkligande av något en person inbillar sig att den måste göra, känner för eller tror sig skapad till är vanligt i vår tid.

Lugn och ro är ovanligt och de som ser detta som något att förverkliga söker det i olika meditationsprogram, gym och styrketräning.

De har ofta ett arbete, när det är slut för dagen tar de en färdigrätt och åker iväg till något av ovanstående för att de ska förverkliga sig och enligt påstående i förstå-sig-på-annonser må lika bra som de som gör uttalanden i media.

Stress och kaos hotar efterhand och så gör många det få eller ingen gjorde förr, går som det heter in i väggen, och då blev personen tidigare långtidssjukskriven och ibland förtidspensionerad.

Idag får dessa en spark där bak och ska stå till arbetsmarknadens förfogande då försäkringskassan bedömer dem som icke sjuka när en viss tid gått. Vad som då händer är att de i flertalet fall till slut får försörjningsstöd, då de egentligen är omöjliga arbetstagare och sjuka, men inte sjuka enligt lagar och förordningar.

Så stå still människa, om du har arbete gör detta, och vila sedan hemma. Låt alla måsten försvinna, det enda måste som finns är att göra de arbetsuppgifter du får betalt för och sköta dig själv, dina barn, ditt hem. 

Inga andra krav finns om du inte hittar på dem själv eller tror på allt möjligt i reklamväg. Om du står still enligt ovan då har du förverkligat dig själv som människa på din plats på jorden. Det är allt som behövs och då mår du bra. Konstigare än så är inte ett människoliv om man inte själv konstrar till det.