Google

Translate blog

fredag 1 april 2011

Politiker som trodde på sin sak.

Olof Palme brann för sin ideologi. Hur många har gjort det i Sverige?

Få, mycket få, inom Socialdemokraterna, idag inga. Resultat: förlorade val. Katastrof för sjuka och arbetslösa, ekonomiskt. Segregation som är omöjlig att förstå. Slavarbete infört, men inte som tidigare praktikanter, vilka såg sitt arbete som skamligt då de utnyttjades. Nej, betydligt värre, jobb och utvecklingsgarantins steg 3.

Här finns starka friska människor som inte fått arbete på grund av att de inte har några kontakter som hjälper dem att få jobb, men som nu bestraffas genom att de tvingas arbeta gratis fram till sin pension, utan möjlighet till en enda krona i ersättning för sin segregation.

Protester medför risk för svält och att mista allt och bli uteliggare om personen orkar och inte istället tar livet av sig. Knäckta människor inom denna grupp ökar. Men det är troligen meningen med åtgärden. Den som blir apatisk håller tyst och lyder och syns inte.
Inom de borgerliga kom Alliansen, ett parti av flera, som styrs stenhårt av de nya idealisterna. De nya moderaterna, vilka anammat förändringshysterin i samhället. Allt ska förändras, slavsamhället återinföras.

Sjukdom ska ses som inbillning, och de som har pengar ska ha ännu mer, på bekostnad av de svaga som ska vara tacksamma att de får något alls att leva på. Detta är partiet med de nya illusionerna tagna ur historien och gammal konservativ andakt. 

Ny ideologi grundad på amerikansk ekonomisk teori plus gammalsvensk bestraffningspolitik.

Vi som inte delar denna ynkliga människosyn kan trösta oss med att i vårt förändringssamhälle kommer även denna politik att krascha förr eller senare.
När kunskapen når svenska folket om hur människor behandlas och när de till slut förstår att även de kan blir utsatta för detta.

Tills dess, håll ut ni svaga, er tid kommer igen då ni också ses som människor och inte som slavar och inbillningssjuka.