Google

Translate blog

tisdag 19 april 2011

Är du förföljd?

Det finns personer som av nöje förföljer någon bara för att se om de lyckas utan att bli upptäckta.

Detta är harmlösa personer som du inte behöver vara orolig för.

Oftast upptäcker du aldrig dessa kufar som kan vara både män och kvinnor. De gör detta som en sport och tillfredsställelsen är att inte bli upptäckta.

Sedan finns de farliga förföljarna. De som har ont i sinnet. Ofta betydligt klumpigare förföljare, de upptäcker du oftast långt innan de antastar eller rånar eller vad de har för dumt i sinnet.

De förföljer för ett syfte och är inte skickliga förföljare. Om du upptäcker eller misstänker någon som du ser upprepade gånger bakom dig, gå då aldrig in på gator där det inte finns mycket folk. Ring taxi om du är ensam ute eller gå in i en butik om det finns någon öppen.

Är du nästan hemma gå inte direkt in i din trappuppgång om du ser någon som tittar på dig. Stanna till utanför och visa att du sett personen. Kommer denne närmre, gå in snabbt.

Detta gäller dagtid. Kvällstid, in snabbt och lås om dig. Det är större risk att det är påverkade personer på kvälls- och nattetid. De handlar då utifrån sjuka tankar utan hänsyn till om de ses. Dagtid är det mer uträknande personer som inte vill uppmärksammas av fler än nödvändigt.

Det var några tips att ta till sig.