Google

Translate blog

söndag 24 april 2011

Det tredje ögat

Att se och uppleva det andra inte ser, det är vad medium gör. Man kan uttrycka det som att de har ett tredje öga.

Jag har själv både sett och hört saker som inte är naturliga, utan som jag ser det, en återuppspelning av händelser på en plats där någon stark känsla en gång har upplevts.
Jag tror inte på spöken eller kontakt med andra sidan. Däremot på att tragiska händelser (känslor) kan spelas in på en plats och upplevas som en filmsekvens om och om igen av en känslig människa som är i rätt stämningsläge.

Detta påstår jag att även ett medium gör. Visst, det finns bluff då de hittar på. Men även mycket känsliga personer som tar till sig känslor, ser saker och hör saker där en upplevelse en gång hänt. Detta är ett medium.

Vanliga människor kan vara  känsliga och söker därför i en del fall kontakt med dessa inspelade händelser utan att tänka på det. Då kan man uppleva samma sak om och om igen. Någon som går på samma plats åter och åter.

Programmet ”Det okända” i Teve4+ har fint visat hur väl denna teori bekräftats.

Sista programmet i serien där ett medium såg fyllisar stå och se in genom ett fönster är helt bekräftande. Hon såg händelser som hänt och de som bodde i huset hade känt sig iakttagna. Men ingen tror väl att avlidna går omkring som fyllisar även i nästa liv och tittar genom fönster?

Men visst, det hon såg hade säkert inträffat då mot andra hyresgäster, men upplevelsen fanns kvar o drabbade de som nu bodde där.

Mediet får de som söker hjälp att inte bli så mottagliga för upplevelser. Ett slags psykologi där den som söker hjälp blir av med sin känslighet genom att övertygas om att upplevelserna är borta.

Jag tror många medium är helt överens med min teori. Och att detta är förklaringen till det mesta på området.

Fundera gärna på vad tid är och vart den tar vägen.