Google

Translate blog

lördag 14 maj 2011

Zombierna breder ut sig

De levande men själsligt döda blir fler och fler. De som anser det ok är även de många.

Zombierna är de som nekas ersättning av försäkringskassan och där läkare inte ses som kapabla att bedöma en människas hälsa. Människor som kastas ut i ingenting. De som stöttar detta system är de som ex skriver kommentarer eller tyst anser att människor som är sjuka kan arbeta och få arbete. Dessa ynkliga människor av ondska är de som förtrycker och bevarar zombierna.

Zombier är även långtidsarbetslösa som ingen anställer och som är vanliga medelsvensson som det ses ner på, på grund av att de inte lyckats få arbete efter en rationalisering.

Välutbildade svenskar utan kontakter som människor inte anser ska ha ett liv utan segregeras ner i fattigdom. Även här är de som förtrycker med ord och handling de som anser att de som har arbete ska ha jobbskatteavdrag utifrån detta.

 De som inte har arbete ska tiga och lida. Min dröm är att dessa onda människor ska bli arbetslösa så de förstår vad de talar och skriver om i kommentars-fält  i tidningar på nätet mfl platser.

Ondskans lakejer är inte Alliansen. Det är de människor som ser politiken som sin. Som egoistiskt inte förstår eller vill förstå att arbete är en fördel inte en rättighet eller möjlighet för alla utan  är något en del utesluts från. På samma sätt är det med hälsan.

Den generation som styr nu den bortskämda sextitalsgeneration som fick allt serverat och som nu tror att de arbetslösa och sjuka kan få hälsa och jobb serverat bara de gör något är en hemsk generation som krossar människors liv på löpande band.