Google

Translate blog

onsdag 25 maj 2011

Låt fas 3 självdö. Jag uppmanar alla seriösa arbetsgivare, bojkotta fas 3

En ledare som behöver en militärstyrka bakom sig för beskydd är inte demokrat utan diktator. Han har utsett sig själv som styrande och tagit makten med våld och list.

Han har kontakter som han utnyttjat och korrumperat på sin väg till makten vilken han använder för att berika sig själv och ibland sin släkt.

Skillnaden mellan denna osäkra maktposition, som i teorin ska bära släktled för släktled i familjen, och en demokratiskt tillfälligt vald ledare är inte bara militärmaktens inblandning utan i första hand rädslan.

En diktator röstas inte bort av folket i fria val. Denne måste störtas med våld om denne ska bort.

Därför behöver denne militärerna och lever hela tiden med misstänksamhet mot allt och alla. Mutor och korruption blir sättet att behålla makten.

Därför är en diktator alltid rädd. Förr eller senare störtas denne eller dennes efterföljande genom våld.

Vi har i Sverige ett demokratiskt styre. Men likväl är jag övertygad om att Alliansens ledare är oroliga i dag. Oroliga då media uppmärksammat svenska väljare om vad fas 3 innebär. Ännu har vi ett rättvisebegrepp i svenska folksjälen att det ska löna sig att arbeta. Nu plötsligt får de veta att det finns något i Alliansens jobblinje som kallas fas 3 där inte den deltagande arbetaren får ett öre utan arbetsgivaren får betalt för att ta emot och få arbete gratis utfört.
Jag uppmanar alla seriösa svenska arbetsgivare att bojkotta fas 3. Vägra ta emot någon fas3 are!!!! Då självdör fas 3.