Google

Translate blog

onsdag 22 juni 2011

Alliansen gick egentligen öppet ut och sa: ”vi ska segregera många sjuka o arbetslösa ekonomiskt till socialfall”Ta ett jobb bli friska annars.

Ta ett jobb, bli friska annars!
Den som exempelvis inte kan se hur illa människor behandlas, genom fas 3 eller sjukreformen, anser att detta är bra reformer.

De kan till och med se fördelar i att människor behandlas illa och får leva på försörjningsstöd när deras surt sparade pengar har levts upp.

De som ser det orättfärdiga i dessa reformer och förstår hur illa de flesta far i dessa reformers kölvatten mår dåligt. De har fortfarande empati och medmänsklighet kvar i sitt känsloregister. Men vi kommer ihåg applåderna i riksdagen när den omänskliga sjukreformen röstades igenom.

Vi som ser ska dock inte skylla alliansen för det kalla Sverige vi fått. De har öppet gått ut och berättat hur de vill ha det i Sverige. Hur de ska segregera sjuka och arbetslösa. Dock säger de tvärtom, men resultatet har självklart blivit så.  Det vet alla i dag.

Nej, de som aktivt velat ha ett kallare samhälle där inte alla ska räknas är väljarna, den svenska majoriteten, vilka egoistiskt sett till enbart en fråga; Jobbskatteavdraget.
Så tänker man i ett samhälle präglat av individualismens agenda. Jaget är det viktigaste att tillfredsställa. Konsumtion är målet.