Google

Translate blog

tisdag 28 juni 2011

Kunskap om fas 3 kan krossa alliansens jobblinje

Vem vill arbeta utan lön?

Vem vill se och veta att arbetskamrater arbetar utan lön?

Få, mycket få är så kalla och hårda. Men det är vad deltagare i fas 3 gör. Lobbyister, med  borgerlig samhällssyn påstår under falska förespeglingar att de är fas 3 deltagare skriver inlägg om hur bra de trivs i fas 3.

Ingen normal människa trivs med att utnyttjas ekonomiskt och leva på marginalen oberoende av vilka uppgifter denne gör i fas 3. Visst, det finns förmögna som inte behöver så mycket pengar utan som ser fas 3 som ett sätt att träffa folk och göra något på dagarna. Men även dessa skulle skämmas för att de låter sig utnyttjas. Dessa borde gå ur fasan och göra något som volontärer istället för att slippa stämplas med den värsta stämpeln på arbetsmarknaden i dag,  fas 3are.

Många med arbeten som vet vad fas 3 är skrattar åt fasans folk då de ser dessa som handlingsförlamade som inte protesterar eller vägrar arbetar gratis. De får skylla sig själva anser de då de är så dumma att de arbetar gratis.

Lite sanning är det, fas 3 innebär skolning i underkastelse i fas 1-2, misslyckanden i dessa faser vilka arbetsförmedlarna får ta på sig skulden för innebär apati och att ge upp.

Omskolning till slavmentalitet och underkastelse i fas 3 åtgärden blir följden.
Om inte detta skett skulle ingen fas 3 funnits utan då hade protester mot skiten kommit. Att den finns beror på mutor (Läs bidragsregn) till arbetsgivare som utan misskund ser en lönsamhet i att ta emot fasan folk.

Plus hotet mot deltagarna att; gör som vi säger annars blir du utan pengar