Google

Translate blog

lördag 2 juli 2011

För Fas 3 anställda i sysselsättning stannar tiden i 2 årsintervaller

Den som hamnar här får inte göra arbeten som kan ses som arbete. Det ska vara sysselsättning åtminstone ska det kallas detta.

I annat fall blir regeringens mantra jobblinjen där man som ledstjärna har att det ska löna sig att arbeta förfalskad.

Om en Fas 3 ansluten gör riktigt arbete som kallas arbete då skulle personen ha riktig lön annars skulle det inte löna sig att arbeta.

Men om det istället kallas sysselsättning, istället för arbete då är det inte ett arbete och mantrat att arbete ska löna sig gäller då inte då det är en sysselsättning och inte ett arbete.

Genom detta vrängande av begrepp har därför Fas 3 reformen undantagits i jobblinjens mantra att arbete ska löna sig.

Fas 3 medlemmar ska bestraffas för att de inte fått en arbetsgivare i fas 1-2. Det ska ses som att det är deras eget fel inte som ett misslyckande från arbetsförmedlare. Dessa går skadefria från detsamma och säljer istället före detta fas 2 deltagare till arbetsgivare för ca 5000 kr i månaden per Fas 3 person.

Till uppgifter som inte får benämnas arbete utan ska benämnas sysselsättning.

För Fas 3 deltagarna som nu ska lyda och tiga för att inte riskera att bli helt utan mat för dagen mm stannar nu tiden av 2 år framåt tills de kastas ut och AF ska hitta en ny arbetsgivare som kan bereda dem sysselsättning i ytterligare en 2 års period. Så fortsätter idiotin år för år om inte skiten stoppas men så ser inte ut att ske.