Google

Translate blog

tisdag 26 juli 2011

Alliansens falska propaganda mot sjuka o arbetslösa avslöjad!

I sin agenda att misstänkliggöra de sjuka och arbetslösa blev propagandan mot dessa lyckosam. Propagandan att Sverige bestod av ett stort antal bidragsfuskare slog igenom och är nu allmänt något flertalet tror på, och i ljuset av detta var det sedan enkelt för Alliansen att hårdare bevaka de sjukas och arbetslösas ersättning och få folkets stöd för detta.


Men kommer allmänheten, som hjärntvättats av Alliansens propaganda, att ta till sig sanningen?

Knappast, belöningssystemet för de troende var och är jobbskatteavdrag på löpande band. De med arbete ska ses som skötsamma, ickefuskande, de övriga tvärtom.

Hårdheten och uselheten i en politik där lögner sprids för att ideologiskt förändra ett folk är något vi sett i många länder genom historien. Människor är lättledda om de ser och upplever att de får fördelar om de stöttar en regim, vilken är betydelselöst bara de upplever konkreta fördelar. Den enklaste och snabbaste fördel som de flesta kan uppleva omedelbart är skattesänkningar och misstroende på de som inte är som de.

Genom att påstå att de som inte har arbete och de som är sjuka är fuskare ser sig de friska och de som har arbete som bättre än de andra och anser att dessa fuskare ska hållas kort. Vi har fått ett angivarsamhälle där misstankar sprids mot medmänniskor som inte lyckats få arbete eller är sjuka en längre tid.

Vi har fått en kultur där regimer likt vår frodas och lever livets glada dagar på bekostnad av sjuka och arbetslösa och har även fått dessa att se ner på sig själva och acceptera sina villkor.

Alliansen regerar genom tanken på ”vi och dom.”

Att avslöja lögnen och propagandan mot de utsatta borde vara målet för oppositionen. Lyckas sanningen komma fram blir det snart regeringskris och i nästa val kommer alla Alliansens partier då att få kämpa för att komma upp till
4 % spärren.