Google

Translate blog

söndag 31 juli 2011

Läs detta och du är nästan 100 % säkert inte längre intresserad av Alliansens politik!!

Alliansens hänsynslösa sjukreform skulle införas utan hänsyn till hur den drabbade människor. Varningar för konsekvenser hemlighölls.

Innehållet ger associationer till Hitlertysklands genomförande av sin ideologi. Man mår illa av rubriken, jag gör det som skrivit den. Men likt väl är det sant. 
Se länk.

Hur kan en människosyn som denna ha fått en sådan genomslagskraft i Sverige? Man skäms över att vara svensk!

Inget kan få mig - och förhoppningsvis fler och fler - att se Alliansens politik som bra för svenskarna.

Bra för Sveriges ekonomi är en annan sak, men detta får inte vara ledstjärnan i en politik som splittrar ett folk i de och oss, genom jobbskatteavdrag, stigmatisering av arbetslösa och sjuka och en, som jag bestämt påstår, usel och egoistisk människosyn så långt från empati och människors lika värde man i dag kan komma i Europa, utan att kallas fascistiskt land med värderingar av sin befolkning av de tärande och närande.

Mycket har kommit fram om nackdelarna av regeringens politik och dess hårda linje mot de utsatta. Men ovanstående so0m  kallas utförsäkringen är det absolut värsta.
Fast man visste, tog man ingen hänsyn.

Kasta ut Alliansen från sin regeringsställning, NU! och låt aldrig människor med en människosyn som dessa hamna i maktens korridorer igen! Oppositionen har alla trumf på hand för att skapa en regeringskris och då har vi snart nyval.

Se länken och reagera, alla som har det minsta mänskliga känslor i sig, reagera! 
Det blir  en självklarhet.