Google

Translate blog

tisdag 30 augusti 2011

Alliansens marknadsanpassning av hyresmarknaden återskapar lort Sverige.


Först när media uppmärksammar hur människor i dagens Sverige bor händer det något. Innan dess har Rosengårds hyresvärd inget gjort av betydelse för att få mögellägenheterna, fulla av kackerlackor, att bli sanerade och renoverade.

I teve såg vi en representant för hyresbolaget yttra sig med att det var hyresgästernas eget fel som inte gjorde felanmälningar.

Något mer barnsligt svar får man leta efter. Dessa snusklägenheters hyresgäster hade gjort anmälningar, bla till Anticimex, om problemet och även anmält hur det såg ut invändigt till hyresvärlden.

Säkert hade en del även flyttat och vid flytt besiktigas en lägenhet med all säkerhet av alla hyresvärdar. Då måste den som besiktigade sett eländet och borde agerat, inga mögellägenheter är dolda mögelproblem. Det syns, och långt innan det syns luktar det i dessa.

Ingen med kunskap om boende kan missa detta.

Den feghet representanten för hyresbolaget gjorde i form av idiotbortförklaringar kom säkert inte från henne, utan det var vad hon av styrelsen eller vd för bolaget fått i uppdrag att säga.

Ungefär som ”god dag yxskaft.”

Lägenheter av detta slag ökar på grund av avregleringen av hyresmarknaden.
Alliansens politik om avreglering gör samhället allt mer likt gamla Lubbe Nordströms LortSverige.

Segregation av människor får denna konsekvens.