Google

Translate blog

måndag 5 september 2011

Nu är moderaternas förlöjligande sida om Juholt uppe på nätet


 Den kallas Juholts sedelpress. När ska socialdemokraterna öppna en sida med för förslagsvis namnet Reinfeldts stigmatiseringspolitik?

Alliansens ledare är inte dumbommar de är hänsynslösa och älskar att förlöjliga fattiga och sjuka.

Genom denna ironisajt förlöjligar de socialdemokraternas kamp för de svaga som att det innebär en bidragslinje. Pengar ska inte finnas för att göra det bättre för de arbetslösa och sjukas ekonomi utan de pengar som finns ska gå till de rika eller de som har arbete i form av jobbskatteavdrag.

Juholt förlöjligas som en slösare när han vill hjälpa de svaga och utsatta som är sjuka och som ingen anställer.

Bestraffningspolitiken och fördomspolitiken är alliansens ledstjärna och genom denna nyöppnade sajt visar de på en accelererande sida av detta.

Jag undrar hur sajter av detta slag sett ut i Hitlertyskland om internet då funnits. Troligen med spott och spe mot judar, romer, arbetslösa, homosexuella och utvecklingsstörda.

I dagens Sverige förlöjligas och misstänkliggörs arbetslösa och sjuka. Är det egentligen så stor skillnad. Vi vet vart det ledde i Nazityskland och det gör att man ryser när man tänker på vart det kan leda när sajter av detta slag öppnats av ett parti.

Jag anser inte att socialdemokraterna ska sjunka så djupt att de öppnar en sida som bemöter uselheten av allianens sida. Politik ska diskuteras på deras hemsidor eller i media inte på detta fjantiga vis som deras förödmjukelsesida gör som även namngetts med förödmjukelsens ramar.

Hur långt kan alliansens gå innan folk reagerar mot omogenheten och empatilösheten? Måste en ny generation först komma innan fjantigheten upphör?