Google

Translate blog

lördag 29 oktober 2011

Nu nämner inte moderaterna utanförskapet det ska glömmas bort.

 Allt trams som moderaterna och alliansen i sin helhet försökte få svenska folket att tro om att utanförskapet skulle bort nämns nu inte i deras partiprogram.
Inte diskuteras det och vi förstår alla som tvivlade på det ”nya arbetarpartiet” att de inte menade allvar med sitt trams om utanförskapet.

Istället har detta utanförskap ökat genom utförsäkring ur sjukförsäkringen. Idiotstopp av ersättningsnivå för de som är utanförskapets människor. Långtidsarbetslösa och utförsäkrade. Oberoende av basbeloppshöjning, inflation eller avgiftshöjningar ligger ersättningsnivån fast på samma nivå år för år och urholkar därför ekonomin för dessa grupper.

Alliansen bryr sig inte om utanförskap utan genom ovanstående segregeras svenska folket än mer i ”vi och dom.” Jag väntar bara på slutsteget, en minskning och en försvårning av försörjningsstödet, vilket verkar komma redan under denna mandatperiod.

Skammens regim fortsätter att omförhandla människovärdet och att sortera människor i olika fack. Utanförskapet ses som naturligt och nämns inte längre då det inte behöver nämnas, alliansens politik håller så länge svenska folket som inte tillhör utanförskapet får sina årliga lönehöjningar och löften om fler jobbskatteavdrag.