Google

Translate blog

måndag 31 oktober 2011

Utanförskapet tabu att nämna idag. Juholt tiger om socialdemokraternas historia.

Inte ett ord nämns om utanförskapet bland alliansen idag. Det nämns inget om hur arbetslösa får det sämre ekonomiskt, år för år, då ersättningen ligger kvar på samma låga nivå, oberoende av inflation och avgiftshöjningar.

När det beskrivs hur hushållens köpkraft ser ut nämns inte ovanstående grupper i media eller av politiker. Inte ens socialdemokraterna nämner dessa grupper då de förstår att svenska folket inget vill höra och ett nämnande kan få siffrorna för partiet att dala.

De i fas 3 och de utförsäkrade har blivit de man inte talar om, de har blivit de onämnbara som finns, men som ingen vill höra något om.

Segregationen och stigmatiseringen har gått längre och lättare än vad alliansen kunde drömma och hoppas. Så snabbt trodde de knappast det skulle gå att förvandla Sverige till ett ”vi och dom” samhälle. Nog kan ideologerna i partiet njuta sötebrödsdagar, de har lyckats indoktrinera majoriteten av svenskarna till åsikten att ”alla kan arbeta och få ett arbete, bara de söker ett.”

De är nu så självsäkra att de försöker skriva om högerns (moderaternas historia) partiprogram och framställa sig som folkhemmets skapare och de som var emot apartheid och fick fram allmän rösträtt i Sverige. Jag undrar när de försöker få svenska folket att indoktrineras i att vänsterpartierna var motståndare till allmän rösträtt och för apartheid?

Vad säger då socialdemokraterna om detta? Svar, ingenting!
De tiger och har bara i tankarna att Juholts eriksresa bland socialdemokraternas medlemsdistrikt ska få de medlemmar som är aktiva att stötta honom i hans partiledarskap.

Alliansen gör vad de vill och inget hindrar dem. Det finns idag bara en röst som försöker motarbeta detta och det är Aftonbladet. Alla andra med makt och kunskap tiger. Halleluja nya Sverige byggt på illusioner.