Google

Translate blog

tisdag 1 november 2011

Olofsson skulle suttit kvar som ansvarig för Sveriges segregationspolitik.

Fel att Lööf tog över som näringsminister nu. Skammen i framtiden ska falla på Reinfeldt, Borg och Olofsson. Skammen av att ha förstört framtidstron och ekonomin för sjuka som utförsäkras och långtidsarbetslösa som förvaras i fas 3 utan hopp om en framtid.

Att då plötsligt ta in Lööf i eländet gör att det blir svårare att fördela ansvaret i framtida sociologiska forskningsprojekt, om vem som ska ses som ansvarig för vad i segregationen av svenska folket under första decennierna under 2000-talet.

För det är detta framtiden kommer att undersöka, när en ny generation av politiker kommer som försöker förstå varför svenska folket kunde acceptera en sådan politik efter ett välfärdsbygge och vilka politikerna var som indoktrinerade folket så lyckat att detta fungerade.

Visst, Lööf är samma skrot och korn som Olofsson, men att sedan veta vem som blir ansvarig för vad i de politiska beslut och idéer som kommer och vilken personlighet som behövdes för att detta skulle realiseras, kan bli förvirrande för framtida analyserande.

Lööf kunde tagit en annan post i regeringen, näringsministerposten skulle Olofsson behållit.