Google

Translate blog

torsdag 3 november 2011

Kristdemokrater önskar ytterligare högervridning, man förfasar sig då de kallar sig ett kristet parti.

Kristdemokraterna har lämnat allt vad kristet budskap handlar om och tagit steget till ett de välbeställdas parti. En ideologi som stigmatiserar sjuka och arbetslösa ekonomiskt, nu önskar krafter inom partiet en ytterligare högervridning och skattesänkningar för de mest välbeställda.

Om dessa drumlar till partiledare och anhängare läste sin bibel, då de ändå kallar sig kristna (vilken betydelse de nu lägger i detta) skulle de se hur Jesus umgicks med de stigmatiserade på sin tid. Hjälpte de sjuka och utsatta, inte tvärtom hyllade en agenda som gjorde motsatsen, vilket dagens kristdemokrater gör när de hyllar alliansens agenda.

Inte undra på att människor ser kristendomen som en förtyckarereligion genom historien. Arvet lever vidare hos kristdemokraterna. De får fler att avsky religion och ta avstånd från den, genom sin politik av förtryck av de svaga.

Partiet har även fräckheten att som slogan ha uttrycket ”För ett mänskligare samhälle” mänskligare för vem frågar man sig: för de redan välbeställda, de friska och de som har arbete? Ja, så fungerar alliansens politik och om nu partiets anhängare önskar en ytterligare högervridning då blir denna politik än mer uttalad.

Ovan nämnda slogan är ett hån mot långtidsarbetslösa, socialbidragstagare och utförsäkrade. Låt oss hoppas att Kristdemokraterna kommer under 4 % spärren nästa val och upplöser partiet och att medlemmarna går in i det parti de redan arbetar för, moderaterna.

Då kanske vi som är kristna kan få svenska folket att förstå vilka värden Jesus egentligen står för.