Google

Translate blog

onsdag 9 november 2011

När väl socialdemokraterna börjat knappa in på alliansen kom dumheter slag i slag som förstörde allt.

Mycket tal var det först om att bidragsfuskare ska sättas åt. Riktat mot arbetare, arbetslösa och sjuka.


Sedan visade det sig att även Juholt var en av dessa fuskare. Bidragsfuskare är likt Juholt ofta personer som tror de gjort rätt men inte gjort detta.


Därefter eller i samma veva kom avhoppet från partiledaredebatten i teves agenda den 8 oktober, där chansen att debattera mot alliansens orättvisa fördelningspolitik kunnat ge fler anhängare och väckt fler svenskar till verkligheten.

Ett barnsligt avhopp beroende på placeringen av de politiska partierna i studion. Denna placering var viktigare än att föra de stigmatiserade arbetslösas och sjukas talan. Sedan är det från agenda även idiotiskt att de inte hade förstånd att lotta ut var partierna skulle stå under debatten. Att blockvis ställa upp partier är helt uppåt väggarna och enbart provocerande och klassificerande. Nu blev debatten ensidig borgerlig propaganda vilket naturligtvis gav en höjning av populariteten av densamma, medan socialdemokraterna o vänstern förlorade än mer anhängare.

Under samma skede kom nästa idiotförslag, att ta bort det svenska medborgarskapet för den som inte sköter sig som invandrare, för att då snabbt kunna kasta ut denne från landet.

Om detta realiserats skulle det kunnat användas godtyckligt och utkastning blivit vardagsmat. Men snabbt som tanken togs detta icke genomtänkta förslag bort. OBS: det var Socialdemokraterna som kom med detta förslag, alltså inte Sverigedemokraterna.

Tre dumheter på några dagar som vart och ett kunde få Alliansens opinionssiffror att åter öka utan att dessa egentligen behövde göra något för det.

Man blir ledsen och betryckt och börjar inse att det behövs mirakel snart, om vi ska få en ny regim efter nästa val.