Google

Translate blog

onsdag 23 november 2011

Borg o Co skryter om hur de segregerar svenska folket.

Ett femte, sjätte och sjunde jobbskatteavdrag ska införas. Vi sänker skatten för de med arbete, vi är ett skattesänkarparti, skröt Borg.

Att det har baksidan att de som inte får arbete får det allt sämre och sjuka utförsäkras till försörjningsstöd, nämndes inte.

Man använder gamla socialdemokratiska begrepp som välfärd, men menar i sin tolkning att välfärd är att sänka skatten för de med arbete och varje gång ett nytt jobbskatteavdrag införs, sänka levnadsstandarden för de som ingen anställer.

Svenska folket ser med glädje på hur de som ingen anställer får det allt sämre och som till slut hamnar i fas 3 som apatiska marionetter. Just denna apatiska förvaring ger de med arbete bekräftelse på att fas 3 are är lata och inte vill arbeta, därför anses de ha för hög ersättning och bör därför få mindre så de tar ett arbete. Och sämre får de, då ersättningen är fast och minskar i värde år för år genom inflation, prishöjningar och segregation genom jobbskatteavdrag. Ju sämre du har det, desto högre skatt ska du betala och sämre ska du få.

Ta ett arbete?! Ja, för ännu finns människor som - på fullt allvar - tror att den som vill arbeta, kan få ett arbete.

Djävulens agenda i behandling av de utstötta har åter fått fritt spelrum i det svenska samhället. En gång knäcktes denna agenda när arbetarrörelsen bildades idag är det individualismens grymma ansikte som styr och här finns ingen plats för de svaga. Läs noga artikeln som finns här. Jag förfasas.