Google

Translate blog

onsdag 7 december 2011

Läs hur Moderaternas Tomas Tobé skriver. Hur tänker han???

”För oss moderater handlar satsningar på framtiden om att bryta arbetslöshet med aktiva insatser och drivkrafter för människor att gå från bidrag till arbete.”

Detta säger Tobé och säkert fler moderater. Hur i helv… resonerar de, då de samtidigt utförsäkrar människor och placerar arbetslösa i en åtgärd som fas 3?? En åtgärd där människor i de flesta fall blir apatiska. Hur ger detta drivkrafter till att få ett arbete? Vilken arbetsgivare väljer en fas 3 are som arbetskraft, oberoende av hur mycket bidrag denne arbetsgivare får för detta?

De enda som har fått användning av idiotin fas 3 är de som får en extrainkomst genom att ta emot en fas 3 are och sysselsätta denne.

Läs Tobés artikel, den är skrämmande i människosyn. De som har inblick i fas 3 eller är utförsäkrad kan inte annat än få rysningar när man läser hur människosynen är hos moderaterna, vilka försöker få människor att tro att vi idag har mindre långtidsarbetslöshet än tidigare.

Fas 3 deltagarna ökar istället. Plusjobb var bra, de som var i denna åtgärd kunde leva på sin lön. De som är i fas 3 kan knappast detta. Ynkligt! Alliansens arbetsmarknadspolitik är ingen politik utan en ideologi som krossar människor.
Varför? Jo, för att få fler företagare och billigare arbetskraft, ingen annan anledning.