Google

Translate blog

fredag 9 december 2011

Moderaterna vann efter ett sekels kamp, nu skrotas empati o solidaritet.

Tips för att läsa och se en film om den moderata historien, vilken förskönades i deras idéprogram.

Lögner och försköningar av verkligheten håller aldrig i längden. Normalt skulle moderaterna tigit om sitt förflutna, då människor är historiskt intresserade. Men stoltheten över att ha fått regera i två mandatperioder, och det kan bli fler, med Juholts tjurskallighet och oförstående av att ha blivit förbrukad, gör att moderaterna kanske tar sig vatten över huvudet.

De försöker försköna historien om sin egen bakgrund, de förstår inte att denna historieförfalskning kan bli en öppningsscen för att människor börjar se annat än jobbskatteavdrag i deras politik.

Svenska folket har fått vatten på sin kvarn när det gäller fördomar mot sjuka och arbetslösa. De har fått bekräftelse på att de är värda mer än dessa genom att de upplevt att sjuka utförsäkras och arbetslösa får mindre och mindre ersättning år för år. Inte kan väl en regim göra detta utan anledning, tänker människor, och tar med glädje emot sina jobbskatteavdrag som grädde på moset efter de vanliga årliga löneökningarna. Många har alltid misstänkt sjuka och arbetslösa som arbetsskygga, nu har regeringen bekräftat att de hade rätt.

Detta är Sverige av idag.

Jag protesterar mot denna krassa, ensidiga människosyn, men jag är en av få som gör detta i dag.