Google

Translate blog

lördag 17 december 2011

Alliansens självförtroende är enormt, mitt i vårdskandalerna vill de tvinga fram fler privatiseringar.

De kommuner som inte privatiserar inom vård och omsorg ska tvingas till detta genom lagstiftning. Kan det sägas tydligare? Tydligare att moderaterna inte bryr sig om oss människor, utan bara om företagande

Om de så ska gå över lik, ska privata aktörer få arbeta inom vård och omsorg, bara de är billiga och kan konkurrera ut offentlig vård.

Förvånande? Nej. Moderaterna med bihang (de små borgerliga partierna som ingår i alliansen) har redan indirekt tagit livet av många svenskar genom att förödmjuka sjuka genom att utförsäkra dem. Många har då självklart tagit sina liv. 

När en Människans stolthet tas ifrån henne och människor, alliansens lakejer försäkringskassetjänstefolket sagt sitt, finns för många bara döden.

Men otroligt är ovanstående, att privatisera mera när man ser hur dessa bolag gör allt för att tjäna pengar på andra människors olycka.

Förvånande är det att inte allmänheten reagerar!
De enda som reagerat är de som drabbats konkret, de anhöriga och nu tillfälligt media, som säljer lösnummer på nyheterna. Men snart tystnar media likt de gjort med utförsäkringen och fas 3 skiten.

Svenska folket reagerar inte, de tiger och tar tacksamt emot nya löften om jobbskatteavdrag istället.