Google

Translate blog

onsdag 21 december 2011

Diakoner och Svenska kyrkan lever efter Bibelns budskap. Kristdemokraterna lever efter moderaternas ateistiska ideologi.

Svenska kyrkan och dess diakoner går i väggen, som det kallas, genom att de får ta över de problem alliansen - och därmed kristdemokraterna - vållat sjuka och långtidsarbetslösa som ingen vill anställa. Att sjuka inte kan arbeta är självklart för alla - utom kristdemokraterna o alliansen - men att alla som kan arbeta av de som är arbetslösa men som inte får något arbete, kan de inte förstå, likt många andra svenskar som har ett arbete.

Svenska kyrkan försöker arbeta utefter det kristna budskapet, att hjälpa de svaga o utsatta. De alliansen stött ut ekonomiskt och ilsket benämner ”bidragstagare och som sådana slöa, icke arbetssökande, de ska skylla sig själva” och ses som en varning för de med arbete som önskar hjälp mot värk och vantrivsel där de nu arbetar.
Vi borde sagt ifrån för länge sedan, sas det från kyrkan i våras. 

De sa ifrån och arbetar vidare enligt kristet budskap, men Kristdemokraterna stöttar inte, de fortsätter som hittills att stötta utförsäkringar och låg ersättning till arbetslösa plus fas 3.

Odell nämner inget om de svaga grupperna enligt ovan, men har ändå mage att kalla sitt parti kristet. Vilken slags kristendom de förespråkar är en gåta, då de arbetar i motsatt ställning än svenska kyrkan.


Flum och inte ett ord om att de svaga finns, enbart ord utan substans för att inte riskera att stöta sig med moderaterna.

Var finns det ens ett uns av kristendom i denna artikel?

Det kristna budskap Jesus talar om i Bergspredikan, att vi ska ta hand om de svaga och inte plåga dem och segregera dem, likt kristdemokraterna gör idag genom sitt samarbete med moderaterna.

SKÄMS Odell!! Skäms för att kalla dig o ditt parti för ett kristet parti!