Google

Translate blog

tisdag 27 december 2011

Vilka hemligheter har SD som kräver tystnadsplikt? Har även andra partier samma tystnadsplikt?

Moderaterna har det, då de vägrar lämna ut vilka som ger pengar till partiet. Säkert på grund av att givarna kräver anonymitet. Är det av samma anledning SD har tystnadsplikt?
Det finns kända personer eller organisationer som stöttar dem, men vars namn inte får komma ut?

Självklart är det så, annars hade ingen tystnadsplikt funnits. Tänk själv om en organisation eller privatperson som är känd och berömd för något hos många plötsligt ses som motståndare till många av dess kunders eller fans ideal.

Det skulle kosta organisationen eller personen många kunder eller anhängare. Tystnadsplikt finns överallt. Att sprida information om något känsligt som kan ge negativitet för den som utsätts, är förbjudet på många platser i samhället. Därför är det inte konstigt att Sverigedemokraterna har detta. Inte konstigare än att moderaternas pengamaskiner, de som med alla medel stöttar dem med kapital, inte får bli kända.

Pr-maskineriet är stort inom moderaterna. Alla medel är tillåtna för att få massan att stötta dem. Vi har ju sett att de även gick ut med att förfalska historien om välfärdssamhällets uppbyggnad. De försökte få äran av detta.  
  
Inte svårt att göra detta, då flertalet av svenska folket inget vet om samhällsuppbyggnadens bakgrund, de vet inte mer än Arkelsten (moderaternas partisekreterare) vet och det är inte mycket, det är mest tro på rykten och fantasier. 

Hemligheterna hos både moderaterna och Sverigedemokraterna är säkert av samma slag, uppgifter om vilka som finansierar dem.