Google

Translate blog

lördag 31 december 2011

Alla hårda partier har lydnad som ledstjärna, så även moderaterna.

Vi har sett det många gånger i historiens backspegel, politiska ledare som styrt sitt parti med järnhand. Kommuner som styrs av en stark ledare som ingen vågar stöta sig med.

Nu har vi fått veta hur Reinfeldt styr i sin församling moderaterna. Här läggs inga fingrar emellan om någon medlem i den inre kretsen inte lyder och underkastar sig Reinfeldts planer för det svenska stigmatiseringsprojektet.

ingenopposition värd namnet existerar, stiger denna hårda ledarstil än mer. Utåt skapas dock en bild av en landsfader vilken är mycket lyckad, svenska folket ser till och med moderaternas ledare som en garant för välfärden. Sedan att välfärden enbart gäller de som har ett arbete, tigs det om.

För att en regering ska kunna regera utan att oppositionen reagerar eller får gehör för sin politik, måste folket duperas. Moderaterna försökte förfalska historien för ett tag sedan, men det reagerade inte svenska folket mot. Men upprepade skattesänkningar, det älskar folk! Man måste hitta syndabockar och det har lyckats, arbetslösa och sjuka ses som ynkliga bidragstagare och många av dessa ser numera ner på sig själva och anser att bödlarna har rätt, när de blir behandlade illa ekonomiskt.

Man ser sin egen grupp som syndabockar och sina olycksbröder som bidragsfuskare, att man själv är ett undantag gör bara saken värre. Då anser man att moderaterna gjort rätt och förstår - tror man- i sin lilla verklighetsförfalskade värld, att det är rätt att sänka ersättningen för dem.

Reinfeldt är smart, har utstrålning och älskas som så många andra diktatorer har gjort i världen genom historien. OBS: Reinfeldt styr ett demokratiskt parti, han är bara diktator i sin inre krets.