Google

Translate blog

söndag 8 januari 2012

Segregationsminister Reinfeldt kämpar för EU, varför? Skam!

Varför kan inte vi - likt Norge - slippa EU? Varför vill moderaterna att vi ska vara med i detta skuldtyngda euro elände? Varför ska vi här betala för andra länders misslyckande i eurofrågan?

Var ska pengarna tas ifrån, som nu ska betalas till EU?
Reinfeldt har säkert planer som inte är trevliga för de arbetslösa eller sjuka, då kanske de åter ska få betala för eländet.

Segregationsminister Reinfeldt kan ingen utan arbete lita på. Kom ihåg vad han sa när katastrofsiffrorna för socialdemokraterna kom från Statistiska centralbyrån, då moderaternas siffror hade stigit än mer.

”Vi är glada över att de arbetande kvinnorna nu stöttar oss än mer” sa han.    Men de sjuka och arbetslösa kvinnorna då? Förstår du inte att politiken är misslyckad, då de arbetslösa inte stöttar din politik för att inte tala om de sjuka.

Varför ser du ner på deras människovärde, Reinfeldt?

Det är de med arbete du värderar, de andra skiter du i, och min undran är när vi får en opposition som visar på hur djävulskt formulerad dagens politik är och hur människor utan förbarmande tar emot det ena jobbskatteavdraget efter det andra, och hur sjuka och arbetslösa får betala för detta, ibland med sina liv.