Google

Translate blog

måndag 9 januari 2012

Hur kan man kalla sig socialdemokrat och ta ut millionvinster på våra barns skolutbildning?

Hur i helv.. kan man kalla sig socialdemokrat och ta ut flera hundra millioner av våra skattepengar som vinst från vårt skolväsende.  Samtidigt som många gymnasier mm har stora ekonomiska problem skor sig privata gymnasier på elevers bekostnad. Vi har sett hur privata vårdbolag drar ner på personal och omsorg för att istället ta ut stora vinster som de stoppar i egen ficka.

 Nu har detta bolag visat att så sker även i skolans värld. Socialdemokrater av denna kaliber är bara socialdemokrater till namnet inte till gärningen. Hur länge dröjer det innan alla kapitalister i socialdemokraternas parti förstår att de finns  i fel parti? Om nu idealen inte har förändrats till egenintressen och de önskar göra politisk karriär genom sitt medlemskap.

Men nog skulle ovanstående Salsten passa in hos moderaterna. Det enda en person som denne gör i socialdemokratiska partiet är att reta upp socialdemokrater av den gamla stammen så dessa lämnar partiet.

Kvarnstenen runt partiet stramas åter åt och snart ser människor partiet som en hög av fifflare. Tyvärr är risken för detta stor.  Partiet tål inte fler personer av egoister som syns utåt. Skolan ska inte ge vinst, alla pengar ska användas i verksamheten inte som vinst i privata aktörers fickor för deras lyxkonsumtion.