Google

Translate blog

onsdag 11 januari 2012

Ny partiledare klar i Vänsterpartiet. Vad händer nu?

Det behövs en ny partiledare och partiet har, som Sjöstedt säger, kapacitet att bli 10 % stora. Nya medlemmar bör kunna fås från både miljöpartiet och socialdemokraterna. Säkert finns många missnöjda i dessa partier, som anser att socialdemokraterna inte längre talar för de sämst ställda. Säkert finns många miljöpartister som inte tycker om närmandet av partiet till alliansen.

Socialdemokraterna och miljöpartiet bör även de kunna växa, genom att de små borgerliga partiernas väljare vaknar upp till verkligheten och förstår hur människor behandlas i Sverige idag. Kristdemokraternas väljare är en gåta, om de ser sig som kristna och samtidigt stöttar utförsäkring och den låga nivå arbetslösa ska leva av.

Här borde finnas stor potential till nya väljare till både socialdemokrater och miljöpartister. Även folkpartiets väljare borde reagera på dagens ideologi som inte är liberal, utan nyliberal.

Centern har talat om den lilla människans värde förr och var inte ett lakejparti till högern. Nog bör här finnas människor som reagerar snart, eller??

Moderaterna lämnar vi därhän, de är det de alltid varit, storkapitalismens parti. Idag betydligt smartare än förr, men likväl samma andas barn av segregation av de fattiga och gynnande av de arbetande och de som redan har sin försörjning, på bekostnad av de som inte har detta.