Google

Translate blog

lördag 14 januari 2012

Barnsligheterna och omogenheten fortsätter i alliansens behandling av sjuka.

Utförsäkringen av sjuka fortsätter fastän normalt funtade människor visat på konsekvenserna av denna idioti och omänsklighet.

Vad visar detta? Enbart hur fruktansvärd människosyn som finns i Alliansens ledarskikt. Här tas ingen hänsyn till någon människa som inte har lyckats få arbete och inte lyckats få en arbetsgivare att säga ja till att anställa.

Hur kunde ett land, med generationer av solidariska människor, fåtts att ge makten åt moderaterna? Det är de som styr, de andra småpartierna är bara marionetter i alliansen.

Oppositionen är borta. Deras starka protest mot fas3 ledde ingenstans, fas3 finns kvar. Visserligen var de inte i majoritet vid protesten mot utförsäkringen av sjuka, men det förstår vi nu att det inte hade haft någon betydelse, även om så varit fallet hade säkert även detta nonchalerats av moderaterna.

Vi har fått det samhälle vi förtjänar. Ett högersamhälle av gamla stammen där var och en får klara sig bäst den kan. Vi är inte till 100 % där än, men vägen dit är utstakad och nästintill omöjlig att stoppa.