Google

Translate blog

måndag 16 januari 2012

Moderaternas förhalning av ärenden tröttar ut oppositionen.

Vår regering har som arbetssätt att förhala protester mot deras arbetslinje. Förhalningen har varit lyckosam för dem. Utförsäkringens protester har tystnat. Fas 3 protesterna likaså, fast denna protest fick majoritet i riksdagen förblev fas 3 kvar genom att moderaterna inte låtsades om protesten, utan enbart gjorde små förändringar och fas 3 deltagarna svart på vitt sagt sig trivas med fas 3 och vara nöjda med 65 % ersättning från sin a-kassa.

Nu ska vård av papperslösa flyktingar förhalas och snart glömmas bort. Media uppmärksammar det inte mer än mycket lite, så denna gång kommer det säkert att gå fort. Om nu inte EU reagerar på förhalningen. Men EU reagerar mest på skatteskillnader mellan företag i Europa.

Moderaterna förhalningspolitik är lyckosam, då de regerar i ett land av sömniga, ja-sägande, mutade samhällsmedborgare som skiter i sina medmänniskor, bara de får skattesänkningar. Sedan bryr de sig inte om att dessa sänkningar är något som gör att sjuka misshandlas och tar sitt liv genom utförsäkringar och arbetslösa inget arbete får, men däremot tvingas sysselsätta sig så att någon sysselsättare får skattefri inkomst av detta.

Och att det är just på grund av dessa skattesänkningar som samhället inte har pengar till vård o omsorg ute i kommunerna, då skatteintäkterna minskar och kommunalskatten måste höjas så inte allt krackelerar ännu.

Arbetslösa får sämre o sämre levnadsstandard, detta skiter de arbetande svenskarna i. Vi kunde idag bli en del av USA, vi får allt mer lika kalla samhällsklimat och barn och ungdomar i dag uppfostras in i detta system av amerikanisering av ”sköt dig själv och skit i andra.”