Google

Translate blog

tisdag 17 januari 2012

Min fråga är: Hur kan ett parti kalla sig kristet och påstå att religion och politik inte hör ihop?

Jag har många gånger beskrivit hur uselt namnet kristdemokraterna är, på ett parti som inte agerar enligt kristen tro. Dessa falska profeter har nu, genom sin partiledare, erkänt att de inte agerar som ett kristet parti. Religion och politik hör inte ihop, sa denne kufiske ledare för ett parti benämnt kristet.

De arbetar tillsammans med ett parti som moderaterna, vilka med järnhand styr Sverige. Kastar ut utförsäkrade i ingenting och har därmed ansvar för hundratals självmord bland dessa. Kastar ut arbetslösa med en mycket låg ersättning i meningslöshetens fas3, där få kan få ett riktigt arbete, utan där dessa enbart ska sitta av sin tid, många gånger tillsammans med andra arbetslösa, utan någon sysselsättning, dag för dag, alternativt som vissa får arbeta gratis.

Nu ska partiet åter börja ta till sig de kristna värdena, säger Hägglund.            Hur ska det gå till, i en allians utan skam och ingen känsla alls för kristna värden? När kyrkan reagerade genom påskuppropet, var fanns de som kallar sig kristdemokrater då? Vad sa Hägglund?

Kristdemokraterna är det som i gamla tider kallades falska profeter och sådana ska man aldrig beblanda sig med då de är djävulens anhang, genom att de inte lever enligt kristendomens dogmer att man ska hjälpa de sämst ställda, inte som alliansen segregera dem ekonomiskt och utan förbarmande se sjuka ta sitt liv när de utförsäkras.

Hur ska kristdemokraterna agera nu när Hägglund genom ord, som jag tvekar kan få någon substans i verkligheten, påstår att nu ska kristdemokraterna bli ett kristet parti med kristna värderingar?