Google

Translate blog

lördag 28 januari 2012

Moderaternas totala fiasko: Utanförskapet ökar katastrofalt! Kanske det är meningen - i en dold agenda?

Att gå till val under två mandatperioder och slå sig för bröstet och se sig som förmer än andra partier måste bevisas ha en grund. Denna finns inte.

Den såkallade arbetslinjen har enbart fått till följd en mängd mänskliga tragedier - inte fler jobb eller fler i arbete. Tvärtom, långtidsarbetslösheten har ökat. Ungdomsarbetslösheten består.

Totalt misslyckad jobbpolitik där äldre vägras komma in på arbetsmarknaden om de varit arbetslösa en längre tid. Där funktionshindrade och sjuka kastas in i socialbidragstagande då de utförsäkras, både för att de är för sjuka för att arbeta och de mikroskopiskt få som kan arbeta, förvägras anställning.

Utlandsfödda får inga arbeten på grund av fördomar från svenska arbetsgivare, men detta har alltid varit så i Norden, såvida de ej lyckas använda dessa som gratis arbetskraft eller med låga svarta löner.

De arbetslösa som har svårast att hitta jobb bedöms öka från dagens 220,000 till 260,000 år 2013. Så många tragedier och så många fler beräknas hamna i arbetslöshet. Om dessa fått behålla sina 80 % av a-kassan, fått vara sjuka - som så många är - och inte utförsäkrats, hade någon mänsklig omtanke visats av moderaterna. Och utöver det fått sina ersättningar höjda - åtminstone med basbeloppet - år för år.

Då skulle de, utöver sin segregering, inte behövt förödmjukas ekonomiskt också som grädde på moset. Moderater: ni har misslyckats och det med levande människor som - tro det eller ej - likt er har känslor och behov.

Tänk om, sluta förödmjuka de som har det svårast.
HJÄLP DEM ISTÄLLET!

Det är er plikt som regerande parti! Ni har stöd för allt ni gör av era allianspartners, de lyder blint även fortsättningsvis, mot att de får synas i alliansen. Det finns inget motstånd mot att förmänskliga er politik.