Google

Translate blog

tisdag 7 februari 2012

Alliansens grymhet mot utförsäkrade fortsätter. Protester meningslösa!

Att vara sjuk är inget nöje. Att vara långvarigt sjuk och inte kunna göra vad man önskar på grund av sin sjukdom är påfrestande och då behövs trygghet och omtanke. Självklart även sjukvård för en eventuell rehabilitering.

Men vad som inte behövs är att ekonomin ska raseras utöver eländet med sjukdomen. Men detta är vad moderaterna fått respons och mandat för att utföra. Detta gör de med stor skadeglädje och svenska folket njuter med dem och stöttar ofoget.

Media uppmärksammar eländet då och då men svenska folket gäspar, de har vant sig vid det hårda kalla moderatstyrda Sverige, vilket håller sig kvar genom jobbskatteavdrag och segregation av sjuka och arbetslösa.

Inga protester hjälper, dessa låtsas inte om och så faller de i glömska. Meningslösheten att protestera har brett ut sig. Någon opposition finns inte inom politiken.

Men en dag i framtiden kommer en reaktion. Det finns en gräns på när vanliga svenskar inte accepterar hårdare segregation. Var gränsen går vet vi inte, men moderaterna kommer att passera den, om det nu inte redan gjorts och missnöjet redan börjat. Om inte förr så kommer den när det inte längre är möjligt att locka med fler jobbskatteavdrag.