Google

Translate blog

onsdag 15 februari 2012

Nästa dumhet av socialdemokraterna, nu när partiledarfrågan tystnat.

Moderaterna måste skratta åt hur enkel opposition som finns idag.
De förstör för sig själva, moderaterna behöver inte debattera mot dem. De finns inte. Fegheten har brett ut sig, då socialdemokraterna är rädda för svenska folkets tolkning av bidrag, vilket moderaterna fått att låta som snuskord och ett kriminellt ord.

Socialdemokraterna sviker därmed a-kassans offer, genom sin feghet att inte stå upp för de som inte moderaterna vill nämna med annat ord är bidragstagare. Bidragssamhället - ett begrepp moderaterna hittat på - har blivit ett begrepp som ses med så stor fasa att socialdemokraterna hellre sviker de sjuka och arbetslösa än riskerar att ses som anhängare av det moderaterna kallar bidragssamhället och tidigare socialdemokraterna kallat det solidariska välfärdssamhället.

Varför kan inte socialdemokraterna istället förfalska begreppet arbetslinjen, visa vad det står för och hur det tolkas och därmed används för att segregera samhället?

Varför inte visa att det moderaterna kallar utanförskapet och som ska bekämpas är att de med låg arbetsinkomst ska få det bättre och inte få halka efter ekonomiskt.

Utanförskap i moderaternas språk är dessa, inte arbetslösa eller sjuka!
De senare ska inte ses och inte nämnas mer än absolut nödvändigt, helst inte alls, de är de bortglömda och onämnbara.

Vakna socialdemokrater!
Bli inte en bricka i moderaternas spel om människoliv.