Google

Translate blog

tisdag 21 februari 2012

Det kan troligen bara bli bättre för socialdemokraterna efter Juholt.

Samtidigt blir det sämre för moderaterna med svanspartier. Nu kanske de får en opposition. Kanske, är bäst att uttrycka det som. Ingen vet om Aftonbladet lyckas hitta något som tar uppmärksamheten från politiken till partiledaren igen.

Juholt var ett tacksamt objekt för ett mediadrev. Det var inte Reinfeldt som smutskastade Juholt och drev denna smutskastning och letade efter felsägningar mm. Det var media. Media krossade socialdemokraternas senaste partiledare. Sahlin genom att tjata om en felbokförd Tobleronechoklad, denna sågs som intressantare än politiken av media. Juholt genom hans sambos affärer och slarv av Juholt själv.

Men vi ska komma ihåg att media idag inte letar fel hos moderaternas toppskick och de gånger de finner något glöms det snart bort, ex senast med historieförfalskningen som få idag kommer ihåg, fast den är lika aktuell och minst lika allvarlig som Juholts felsägningar.

Det kan nu bara bli bättre för socialdemokraterna om man valt en partiledare med fläckfritt förflutet, de bör ha samma krav som skolorna och begära in utdrag ut brottsregistret innan anställning görs, och i detta fall även på dennes sambo, fru och barn. Media är på hugget nämligen, om de hittar något kan de sälja otroligt mycket lösnummer av sina tidningar. Kvällspressen söker säkert febrilt efter något om Löfven.