Google

Translate blog

onsdag 29 februari 2012

Arbetslinjen är enbart en segregationslinje av svenska folket i vi och dom.

Att tvinga arbetslösa att söka arbeten av skilda slag även arbete de inte har kompetens för ger inget arbete. Detta vet den arbetslöse. Detta vet arbetsförmedlingen och detta retar upp arbetsgivare som genom dessa dumheter får in en massa ansökningar som tar tid att sortera ut.

Ineffektiviteten i detta vet alla likväl har arbetsförmedlingen detta i sin agenda till arbetslösa som ibland även ska visa upp att de sökt dessa arbeten.

Arbetslinjen konstruerad i moderaternas regi är rena hånet mot arbetslösa men även mot arbetsgivare som tvingas ta emot en massa ickeönskvärda ansökningar från arbetslösa som inte har tagit hänsyn till platsannonsens sökkriterier. Detta då arbetslinjen får till syfte att arbetslösa ska söka än fler arbeten.

Arbetsförmedlingen ska fullföja de verklighetsfrånvända teorier inom arbetsmarknaden som teorietiker inom moderaterna experimenterar med. Arbetslinjen har ingen substans utan är enbart ett mantra i vi och dom och det enda den innehåller är att de som har ett arbete ska ha lägre skatt än de som inte har ett arbete. Utöver det är mantrat att de som inget arbete har segregeras ekonomiskt. Det är allt som finns i arbetslinjen. Hur många har förstått det?